Een greep uit onze diensten

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

tuinaanleg2

Tuinontwerp
op maat

Bij het maken van een een tuinontwerp kijken we naar de locatie en de omgeving van de tuin, luisteren naar de wensen van de klant en tekenen vervolgens een ontwerp op maat. Tuinen ontwerpen met een weelderige en rustgevende uitstraling is onze specialiteit.

In overleg kan alles geregeld worden: een vijver aanleggen, een waterelement plaatsen, verlichting en electra verzorgen, houtwerk, sierbestrating en beplanting. We ontwerpen graag samen met u een droomtuin.

tuinaanleg1

Tuinonderhoud voor bedrijven

Een professioneel aangelegde bedrijfstuin heeft onderhoud nodig om mooi te blijven. Wij verzorgen snoeiwerk, boomverzorging en ander groenonderhoud, zodat de tuin er altijd in topconditie bij ligt. Een goed verzorgde tuin doet wonderen voor de look en feel van uw bedrijfspand en zorgt voor een representatieve uitstraling.

heggen1

Tuinonderhoud voor particulieren

Voor particulieren bieden we diensten in tuinonderhoud en doen dat met hetzelfde plezier en dezelfde inzet als voor bedrijven. Wij zorgen ervoor dat uw tuin altijd goed onderhouden is. Wij nemen u het tuinonderhoud, boomverzorging en snoeiwerk uit handen zodat u zorgeloos kunt genieten van een mooie tuin.

projecten1

Houtbewerking

In een natuurlijke tuin mag houtwerk niet ontbreken. Op aanvraag maken we fraaie tuinhuisjes, tuinbanken en houten terrassen om uw tuin smaakvol af te werken. We gebruiken alleen duurzame houtsoorten die met de jaren alleen maar mooier worden.

vijver2

Vijvers

Een vakkundig aangelegde vijver past heel goed in grote en kleine tuinen en geeft rust. In overleg komen we tot een mooi ontwerp dat volledig past bij de stijl van de tuin, het huis en de omgeving. We hebben jarenlange ervaring met het uitgraven en aanleggen van vijvers en voeren het hele project voor u uit.

boomverzorging3

Boomverzorging

Voor alle typen boomverzorging bent u bij ons aan het juiste adres. Bomen snoeien is vakwerk en zorgt ervoor dat bomen en struiken op de juiste manier uitgroeien met behoud van een vol bladerdak. Soms komt er onvoldoende zonlicht in de tuin of is een boom ziek. In die gevallen snoeien of vellen wij de boom en zorgen voor de afvoer.

hout3

Tuinaanleg

Nadat de tuin is ontworpen kan hij worden aangelegd. We gebruiken bij de aanleg van tuinen alleen materialen van de beste kwaliteit. De tekeningen van het ontwerp worden vertaald naar een tijdloze tuin die volledig aansluit bij uw wensen en er in alle seizoenen mooi uit ziet.

In overleg is alles mogelijk: een vijver aanleggen, een waterelement plaatsen, verlichting en electra verzorgen, houtwerk en sierbestrating tot en met de beplanting aan toe. We leggen met plezier de tuin van uw dromen aan.

steen

Natuursteen & sierbestrating

Met natuursteen leggen we prachtige sierbestrating aan die warmte en diepte geeft aan iedere tuin. We hebben een korte lijn met leveranciers van natuursteen en verzorgen het hele traject van de tekenfase tot en met het aanleggen van terrassen en paden.